ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί φίλοι / Ιασμιώτες  και φίλοι του Ιάσμου

Για την άψογη διεξαγωγή της  1ης Γιορτής Τσίπουρου στον Ίασμο Ν. Ροδόπης θα εμπλακούν πάνω από 30 υποστηρικτές, οι οποίοι θα συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία της Γιορτής. Μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό το διήμερο ταξίδι, ανοικτό σε όλους, γεμάτο χρώματα, ακούσματα και γεύσεις  μέσα από την ανάληψη ποικίλων οργανωτικών καθηκόντων (π.χ. παροχή πληροφοριών, εγγραφές εκθετών, υποδοχή προσκεκλημένων, έλεγχο και προετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, καθοδήγηση εκθετών στους χώρους της Γιορτής, περιφρούρηση του χώρου από πλανόδιους μικροπωλητές, προσφορά τσίπουρου στο Μουσείο αλλά και στην Πλατεία  κ.λπ.)  ώστε όλοι μαζί στο τέλος αυτού του διήμερου να είμαστε ικανοποιημένοι και περήφανοι.

Αγαπητοί φίλοι στην προοπτική πραγματοποίησης του στόχου, της διατήρησης και διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και της άψογης διεξαγωγής της Γιορτής  με την παρούσα επιστολή μας και θεωρώντας ότι η παρουσία σας είναι πολύτιμη για την καθιέρωση της ως ετήσια γιορτή του συλλόγου, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 1η  Γιορτή Τσίπουρου ως υποστηρικτές και συνδημιουργοί ενός θεσμού.    

Όσοι επιθυμείτε, συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα,πατώντας "Submit" www.emailmeform.com/builder/form/lBjf9ts00c7
Σας ευχαριστούμε.